PLEASE ROTATE YOUR DEVICE :-)

SHOWER HOUSE 2020 Private client
Housing conceived as a single-person shelter next to San Isidro Park in Madrid. The extreme compartmentalization of space capable of housing two rooms, living room, kitchen and bathroom in 45m2, directly prevented any relationship with the spaces beyond the intended uses, also limiting access to the terrace and views of the park.
The project tries to totally reconfigure these relationships, relocating the service uses in the interior area and using the shower as the protagonist of the daily ritual to order in a permeable way the spaces linked directly to the terrace and the park, thus managing to incorporate all the possible natural light in the whole surface of the house.
A limited budget and a few square meters , gave us the possibility to act in a synthetic way on only one key element of the house: The shower. Making the rooms totally permeable to light. Project carried out in collaboration with MRS constructors.